Gözden kaçırmayın

Eyvah yine karıştıEyvah yine karıştı

Kayıhan Belediye Başkanı Mustafa Demiray’ı makamında ziyaret eden, AFKEYDER yönetim kurulu üyelerinden oluşan ekip, Başkan Demiray ile birlikte istişarelerde bulundu. Kayıhan Kasabasında bulunan Hayran Veli Hz ile ilgili bilgi alışverişi ve Kayıhan’da yapılması planlanan birinci Hayran Veli Hazretlerini anma etkinliği ile ilgili olarak, Başkan Mustafa Demiray’a bilgi veren AFKEYDER yönetim kurulu üyeleri, kasabada yapılacak olan programı özetledi.

 

Başkan Mustafa Demiray ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kayıhan’da yakın zamanda yapılacak olan etkinlikle ilgili olarak ne gerekiyorsa gerekli lojistik desteği vereceklerini ifade ederek, yapılacak olan etkinliğin, kasaba açısından son derece önemli olduğunu ifadelendirdi.

 

Başkan Demiray yapılacak olan anma etkinliğinin kasabada bir ilk olacağını, hem Allah rızası için burada yatan Allah dostuna vefa borcunun yerine getirilmesi, hem de kasabanın bu etkinlikle daha çok isminin duyurulması konusunda önemli olduğunu vurguladı.  Ziyaret heyeti Başkan Mustafa Demiray’a verecekleri destek nedeni ile teşekkür etti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı sonrasında sona erdirildi. Ziyarete AFKEYDER üyelerinden Şaban Korkmaz, Ahmet Kaplan, Yıldız Değer ve İsmail Ögeday katıldı. Kaynak Afyon Time