Gözden kaçırmayın

Başkan Koyuncu'dan Emirdağ’a Fen Lisesi MüjdesiBaşkan Koyuncu'dan Emirdağ’a Fen Lisesi Müjdesi

Geçtiğimiz Cumartesi günü Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği seçimi yapılmış iki adayın yarıştığı seçimde Tarım Makine Mühendisi Hakan Uyan ve Ekibi seçimi kazanmıştı. Seçimlerin hemen ardından Ticaret ve Sanayi Odası Eski Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yüksel Yeni Başkan Hakan Uyan’a görevi teslim ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Hakan Uyan’ın seçilmesi ile ilgili ziyarette bir konuşma yapan Eski Başkan Mehmet Yüksel, Demokrasiye inanılıyorsa kazananın da kaybetmenin de olduğunu, önemli olanın birlik ve beraberlik içerisinde ilçeye hizmet etmek olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu, “Hakan Uyan Bey’i yeni görevinde kutluyor ve başarılar diliyorum. Bizler 4 yıl süreyle bu makamda herkesi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık.
Bu şerefli makamda yapılacak olan bütün işleri tam anlamıyla yaptık. Ticaret ve Sanayi Odası hesaplarına bakıldığı zaman 90 Bin TL birikim olduğu görükecektir. İlk geldiğimiz zamanlarda kıt imkânlar yüzünden personel maaşları bile ödenemiyordu. Ama şimdiki gelinen noktada Odamız ekonomik olarak ta büyük bir güce sahip oldu. Bana oda ile ilgili hangi konularda görev düşüyorsa yapmaya hazırım” dedi
“dinar da Bir İlki Yaşıyoruz”
Ticaret ve Sanayi Odası Eski Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yüksel, oda seçimlerinden sonra ilçede ilk defa devir teslim töreninin yapıldığını, birlik ve beraberlik içerisinde hiçbir kırgınlık ya da dargınlık olmadan yeni başkanı tebriğe geldiğini ifade etti. Dinar’a fen Lisesi yapılması için ilk girişimlerde bulunduklarını da belirten Mehmet Yüksel, yeni başkandan Fen Lisesinin tamamlanmasını beklediklerini yine bu konuda üzerlerine dü ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.
“Oda Seçimlerine Siyaset Bulaşmamalı”
Eski Başkan Mehmet Yüksel Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Başkanı Hakan Uyan’a yaptığı ziyaret esnasında, oda seçimlerine bundan sonra siyasetin bulaşmaması gerektiğini, Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı üyeler ile birlikte bu seçimlerin yapılması gerektiğini kaydetti. Yüksel daha sonra, “Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine siyasi partiler karışmasın. Oda seçimlerini bırakın esnaflar, üyeler yapsın. Siyasetçiler ise gitsin siyaset meydanlarında siyasetlerini yapsınlar. Esnaflarımızın ve üyelerimizin, tüccarlarımızın bu seçimlerdeki siyasetin analizini yapacak gücü vardır” şeklinde konuştu.
“Eski Başkan Yüksel’e Teşekkür”
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Uyan, Mehmet Yüksel’in yapmış olduğu ziyaretten ötürü çok memnun olduğunu dile getirerek şunları söyledi, “Mehmet Başkanın yapmış olduğu açıklamaların tamamına katılıyorum. Oda seçimlerini hiçbir şekilde kırgınlık, küskünlük olmadan yapmayı başardık. Başkanımızın odaya hizmetleri çok büyük. Fen Lisesi yapımı için bile imza atabilmek çok büyük bir başarıdır. Mehmet Yüksel Başkanın tecrübesinden, deneyimlerinden faydalanmak isteriz. Ziyaretten ötürü Mehmet Bey e teşekkürlerimiz sunuyorum” dedi.
Gazeteci Yazar Çalışkan’da Ziyarete Katıldı
Gazeteci Yazar ve Ticaret ve Sanayi Odası Eski Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Çalışkan’da devir teslim törenine katıldı. 1983-1984 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Hilmi Çalışkan Devir teslim törenin de iki başkana da başarılar diledi. Fen Lisesinin son durumu hakkında eski Başkan Mehmet Yüksel’den bilgi alan Çalışkan, yeni başkan Hakan Uyan’dan ise Lisenin yapılması hususunda çalışmaların hızlandırılmasını talep etti.