Gözden kaçırmayın

Olay basına sızınca öğretmene baskı yapılıyorOlay basına sızınca öğretmene baskı yapılıyor

TED Afyon Koleji öğrencileri, ATSO Kadın Girişimciler Meclisi Kurulu Üyeleri ve Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencileri 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü Geçici Hayvan Bakımevi`ni ziyaret etti.
 
Ziyarette Hayvan Bakımevi`nin tasarımı, hayvanların sağlık tarama, barınma ihtiyaçlarını karşılayan modern üniteleri, sosyal alanlara ayrılmış bölümleri ve son teknoloji ile donatılmış ekipmanları ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.
 
İlk olarak sabah saatlerinde TED Koleji Müdür Yardımcısı Müjgan Merdivenci öncülüğünde öğrencilerin gerçekleştirdiği ziyarette Veteriner İşleri Müdürü İsmail Atlı, bakımevinin işleyişi hakkında bilgi verdi ve ziyaretlerinden dolayı öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Orman ve Su İşleri Bölge Müdürlüğü Afyonkarahisar Şube Müdürlüğü`nde görevli Veteriner Hekim Ali Gezer ise 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü`nün önemine ilişkin açıklamalarda bulunarak öğrencilere broşür dağıttı. TED Afyon Koleji öğrencileri ise getirdikleri 150 kg mamayı, Geçici Hayvan Barınağı`na hediye etti.

Etkinliklerin öğleden sonraki bölümünde ise ATSO Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ve Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencileri barınağa ziyarette bulundu. Hayvanlarla yakından ilgilenen konuklar; böylesi modern bir geçici hayvan barınağını ilimize kazandıran Belediye Başkanı Burhanettin Çoban`a teşekkür ettiler.