Saymaz Atatürk üzerinden Vali Yiğitbaşını hedef aldı

 Saymaz Atatürk üzerinden Vali Yiğitbaşını hedef aldı

Gazeteci İsmail Saymaz’ın Atatürk İddiası Geri Adım Getirdi: Vali Kübra Güran Yiğitbaşı Yanlış Fotoğrafla Hedef Alındı

Halk TV yorumcusu ve gazeteci İsmail Saymaz, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı Atatürk fotoğrafını makam odasından kaldırmakla suçladıktan sonra geri adım atmak zorunda kaldı. Saymaz, X hesabından yaptığı paylaşımda, Yiğitbaşı’nın makam odasındaki Atatürk fotoğrafını kaldırıp yerine Afyon Kalesi’nin fotoğrafını astığını iddia ederek, Vali’yi hedef gösterdi.

 

Saymaz paylaşımında, “Afyon Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Valilikteki Atatürk fotoğrafını kaldırıp yerine Afyon Kalesi’nin fotoğrafını koydu. Oldu olacak, Afyon sucuğu da assaydın” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım, sosyal medyada büyük tepki topladı.

 

Ancak kısa süre sonra Saymaz’ın paylaştığı fotoğrafın makam odasına değil, Valilik misafir ağırlama odasına ait olduğu ortaya çıktı. Bu gerçeği öğrenen Saymaz, iddiasının yanlış olduğunu fark etti ve ilgili paylaşımı sildi.

 

Olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve Saymaz’ın iddiasını geri çekmesi, konuyla ilgili tartışmaların daha da alevlenmesine neden oldu. Afyonkarahisar Valiliği’nden ise bu gelişmelerle ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Afyon TİME



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.