Tarih: 26.03.2023 13:20

Acar'a büyük sevgi gösterisi

Facebook Twitter Linked-in

Aday adayları da günden güne seçim yaklaştıkça kendilerini tanıtmaya devam ediyor.Dün saat 14:00’te İyi Parti Afyonkarahisar Seçim Koordinasyon merkezi önünde, Saffet Acar, Müjdat Kayayerli, Ömer Eryeşil ve Bayram Demir Aday adaylıkları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklama öncesinde kurbanlar kesildi dualar edildi.

 

Çok sayıda aday adayının da destek verdiği açıklama öncesinde, İyi Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu kısa bir konuşma yaparak, iktidarın yakın olduğunu, kesinlikle Afyonkarahisar’da iyi partiyi birinci parti yapacaklarını ifade etti. Çok sayıda partili ve aday adayının katıldığı aday adayı tanıtım toplantısında, aday adaylarından ilk olarak, ömer Eryeşil, ardından Bayram Demir, daha sonra Müjdat Kayayerli ve son olarak Saffet Acar, aday adaylıklarını açıkladı. 

 

Saffet Acar’ın ismi anons edildiğinde toplantıya katılanlar içerisinde büyük bir sevgi gösterisi vardı. Aday adayları tek tek kendilerini tanıtarak, Afyonkarahisar’a hizmet etmeye talip olduklarını ifadelendirdi. Toplantı yapılan konuşmaların ardından sona erdirildi. Afyon Time

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —