Hırsızlar önüne geleni çaldı 4 tutuklu

Hırsızlar önüne geleni çaldı 4 tutuklu

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı görevlileri tarafından, Çay ve Sultandağı ilçelerinde E.Y. liderliğinde E.Ü. D.Y., M.A.S., A.R.K., E.G. ve E.A. isimli şahısların örgüt kurarak hırsızlık yaptıkları tespit edildi.

Örgüt kuran şahıslar, ev, iş yeri ve bağ evlerinden hırsızlık yaptıkları tespit edilmesi üzerine Jandarma ekipleri harekete geçti.

 

Yapılan istihbari çalışmalar ve teknik takip sonucunda 20.04.2022 tarihinde Sultandağı ilçe merkezinde, Çay ilçesi Yeşilyurt köyünde ve Konya ili Akşehir ilçesinde ikamet eden toplam (7) şahıs ev ve iş yerlerinde yakalandı.

 

Şüpheli şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramada (1) adet elektrikli motosiklet, (4) adet televizyon, (1) su motoru, (4) motorlu testere, (2) matkap, (42) adet 6,35 mm. tabanca mermisi ele geçirildi.

 

Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Nitelikli Hırsızlık ve Suç Eşyası Satın Alma Suçlarından E.Y., D.Y., M.A.S. ve A.R.K. isimli şahıslar çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bolvadin Kapalı Cezaevine teslim edildi.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.