Tarih: 12.04.2022 18:02

Hocalarlı kadınlar mantıda iddialı

Facebook Twitter Linked-in

“Alanlar ve tadanlar çok memnun”

 

Mantı üretimine başladıklarını kaydeden Hocalar Kadın Kooperatifi Başkanı Büşra Şahin, “Hocalar’ın meşhur dağı Bulkaz’ın ismini alan el emeği mantılarımız çok ilgi görüyor. Kadınlarımız hijyen şartlarında ürettikleri mantıları fırınlayıp hazırlıyorlar. Alanlar ve tadanlar çok memnun. Herkesi mantılarımızı tatmaya davet ediyoruz. Ayrıca filografi tekniği ile ürünler üretmeye devam ediyoruz.

 

Filografi, tasarlanmış bir motif ya da desenin, ahşap malzeme üzerine çiviyle çakılması ve arasından çeşitli renklerde iplik veya teller geçirilmesi ile oluşturulan, farklı motif ve desenlerin ortaya çıkarılmasını sağlayan bir el sanatı. Tek bir elden değil, hep bir elden üretmeye devam edeceğiz. Başta Sayın Valimiz Gökmen Çiçek ve Saygıdeğer Eşleri Sümeyra Çiçek olmak üzere tüm emek verenlere teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

“Tüm kadınlarımıza teşekkür ederiz”

 

Hocalarlı kadınların Kadın Kültür Evi’ne sahip çıktıklarını ve tüm faaliyetlere yoğun olarak katıldıklarını kaydeden Hocalar Kadın Kültür Evi Müdiresi Çiğdem Girgin, “Hem eğitim faaliyetlerimiz hem sosyal faaliyetlerimiz yoğun ilgi görüyor. Tüm kadınlarımıza teşekkür ederiz” şeklinde değerlendirmede bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —