Tarih: 09.05.2022 13:31

İyi Parti Kadın kolları şehit annelerini ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İl ve merkez ilçe Kadin politikalarından sorumlu İl ve merkez ilçe  başkan yardımcıları Filiz Bilğiçer Kandemir ve Hatice Duygulu Anneler Günü münasebetiyle şehit düşen Kahraman askerlerimizin annelerini ziyaret ederek, Anneler Gününü kutladılar.

 

Şehit annelerini Anneler Gününde mutlu ettiler


Başkan yardımcıları Kandemir ve Duygulu Şehit annelerin Anneler Gününü kutlayarak, baklava takdim ettiler.
Şehit Anneleri Anneler gününde kendisini hatırlayan ve yalnız bırakmayan İYİ Parti Kadın politikaları başkanlarına tek tek teşekkür ederken, ziyaretten yaşadıkları memnuniyeti dile getirdiler. Oğullarının her zaman kalplerinde yer alacağını ifade eden Anneler tüm Şehit annelerinin de Anneler gününü kutladıklarını ifade ettiler. İYİ Parti’liler, ‘Tüm Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Bugün hain terör saldırılarında evlatları şehit olan annelerin anneler Günü’nü kutlamak istedik. Şehitlerimiz her zaman kalbimizde yer alacak’ dediler 

 

Annelerin ağzı tatlandı


İYİ Parti Kadın Politikalarından sorumlu İl Başkan Yrd. Filiz Kandemir ile, Merkez İlçe Kadın Politikalarından sorumlu İlçe Başkan yrd. Hatice Duygulu’nun beraber düzenlediği Anneler Günü kutlamaları gün boyu sürdü. Başta Şehit Anneleri olmak üzere çok sayıda Annenin elini öperek günlerini kutlayan İYİ Partili kadın başkanlar, baklava ikram ederek ağız tadıyla yiyin dileğinde bulundular. Tüm annelerin ortak dileği olan Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiye selamlarımızı iletmemizi ve yapılacak ilk seçimlerde Akşener’in iktidar olacağını söylemeleri İYİ Partili camiayı sevindirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —