Tarih: 07.03.2022 15:22

Kuzu, 'Kadın gibi bir Dünya istiyoruz'

Facebook Twitter Linked-in

Kuzu; . Kadın gibi gülen, kadın gibi konuşan, kadın gibi üreten, kadın gibi vefalı, kadın gibi zarif bir dünya istiyoruz."dedi.

 

Kuzu, Türkiye'deki ve dünyadaki tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, şunları kaydetti:  "8 Mart, bilhassa batılı ülkelerde, kadınların hak, adalet, emek ve özgürlük mücadelesinin, köşe taşlarından biridir. Ancak, kadınlara hak ettiği değerin verilmesi, sadece tek bir güne indirgenemez. Aksi hâlde, 8 Mart'ta yapılan tüm etkinlikler, söylenen güzel sözler, yarım ve eksik kalmaya mahkûmdur.

 

Türk kadını olarak mücadelemize devam edeceğiz. Kadın gibi gülen, kadın gibi konuşan, kadın gibi üreten, kadın gibi vefalı, kadın gibi zarif bir dünya istiyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün dünyada ve ülkemizde kadına yönelik şiddetin önlenmesi, kadın haklarının korunması ve geliştirilmesine katkı sağlayacak çalışmalara ışık tutması temennisi ile tüm kadınlarımızın mutlu, sağlıklı ve sevgi dolu bir dünyada yaşamalarını diliyorum.

 

Unutulmamalıdır ki, ailenin sağlık ve mutluluğu, toplumun huzur ve güveni ancak kadınlarımızın saygı, sevgi ve adalet görmesiyle mümkündür. Kadınlarımız, bugün ve her gün daha güvenli bir dünyada insan onuruna yakışır, şiddetten uzak ve eşit bir hayat hak ediyor. Bu anlamlı günün ışığında; tüm kadınlara saygı ve sevgilerimi sunuyor, tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —