Selçuklu semt pazarı için esnafların yer kurası çekildi

Selçuklu semt pazarı için esnafların yer kurası çekildi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Uydukent’te yapımı tamamlanan ve önümüzdeki hafta salı günü halkın hizmetine açılacak Selçuklu Semt Pazarında kura çekimi yapıldı.

Noter huzurunda gerçekleşen kura çekimine Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, esnaf oda başkanları ve zeytinci, sebzeci, balıkçı, zücaciyeci, tuhafiyeci, ayakkabıcı ve bakkal  esnafı katıldı.

 

330 esnafın tezgâh açmak için müracaat ettiği kura çekilişi öncesi kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek," Burada tespit edilen çizilen yer sayısı 226… Tamamen sizlerin gözü önünde hiç kimseyi kayırmadan buradan 226 tane kura çekeceğiz. “Yok efendim burası Belediye Başkanına ayrılmış, yok diğeri oda başkanına ayrılmış” eski usul yok artık dedi.

 

Devir işlemlerinde de yeni bir dönem başlattıklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek. “Bundan sonra devir işlemlerini birbirinize yapamayacaksınız. İşi yapmayacak arkadaş, yerini belediyeye teslim edecek ve belediye verecek. Kura çekimimiz hayırlara vesile olsun inşallah,  bol kazançlar versin” dedi.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.