Tarih: 21.02.2022 10:39

Web Hosting ve Yazılım Hizmetlerinde Bir Numara

Facebook Twitter Linked-in

Quantum Teknoloji, ülkemizde web hosting ve yazılım hizmetleri dendiği zaman akla ilk gelen firmalar arasındadır. Sağladığı hizmetlerle oldukça kaliteli bir hizmet veriyor ve müşterilerinin güvenini kazanıyor.

 

Quantum teknoloji pek çok dalda hizmet veriyor. Hizmet verdiği bu dalları şu şekilde listelemek mümkün:

 

Yukarıda sayılan alanlarda firma en iyi hizmeti vermeye çalışıyor.

Hizmet Kalitesi

 

Quantum technology hizmet kalitesinde en iyiyi amaçlıyor. Bu anlamda web hosting anlamında birçok hizmet sağlıyor. Bunları çeşitli gruplara bölüyor. Örneğin web hosting hizmetleri ekonomik, profesyonel ve uzman olmak üzere 3 adet kategori halinde.

 

Diğer Hizmetler

 

Firma aynı zamanda uygulama geliştiriciler için Play Store üzerinden uygulamalara Boost olanağı da sağlıyor. Yorum, değerlendirme ve indirme boost alanlarında çeşitli fiyat paketleri ile hizmet veren firma uygulama geliştiricilerin ilk adresi arasında.

 

Platin Google Play Store paketinde 2500 adet yorum ve değerlendirme sağlıyor. 15 gün cihazda kalma süresi ile öne çıkıyor. Bunun yanında 1699 Türk liralık tek seferlik paketi ile uygun fiyatlara hizmet veriyor.

 

Firmanın diğer servisleri arasında API servisleri, e-ticaret scripti, sanal sunucu yazılımları, masaüstü ve mobil uygulamalar yer alıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —