Afyonkarahisar Basınının gündeminde Sandıklı vardı

Afyonkarahisar Basınının gündeminde Sandıklı vardı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl`ün Sandıklı`da misafir ettiği Afyonkarahisarda görev yapan basın mensupları bugün gazete, dergi ve internet haber sitelerinde Sandıklı ve Başkan Mustafa Çöl ile ilgili olumlu görüşlerini okuyucuları ile paylaştılar.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl`ün Sandıklı`da misafir ettiği Afyonkarahisarda görev yapan basın mensupları bugün gazete, dergi ve internet haber sitelerinde Sandıklı ve Başkan Mustafa Çöl ile ilgili olumlu görüşlerini okuyucuları ile paylaştılar.

 

 

Bugün Afyonkarahisar gündeminde; Sandıklının son 4 yılda yapılan yatırımlarla adeta koşmaya başladığını, Sandıklı halkının yapılan hizmetleri görüp takdir ettiğini, Başkan Mustafa Çöl`ün seçim beyannamesinde söz verdiği yatırımları teker teker hayata geçirdiğini bunun yanı sıra Türkiye`nin en genç belediye başkanlarından olması münasebetiyle Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan ile sık sık bir araya gelmesinin olumlu etkilerinin bütün Sandıklı`da kendileri tarafından hissedildiği ile ilgili haberler yayınladılar.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.