Afyonkarahisar’ın sosyal yaşamını canlandıracağız

Afyonkarahisar’ın sosyal yaşamını canlandıracağız

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, göreve gelmesi halinde gençlere yönelik faaliyetlere önem verileceğini söyledi.

Organizasyon noktasında hem kültürel, hem eğitimsel, hem sportif, hem de tiyatro gibi etkinliklerle şehrimizin sosyal yaşamını canlandıracağız” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt beraberindeki partililerle birlikte Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ni ziyaret etti. Başkan Adayı Küçükkurt gün içerisinde yoğun bir tempoyla devam ettiği seçim çalışmalarına Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği iftar yemeğine katılarak devam etti. Erenler Camii’nde teravih namazını kılan Küçükkurt daha sonra Erenler Mahallesi’ndeki kafeleri ziyaret ederek gençlerle sohbet etti.

 

ŞEHRİN SOSYAL YAŞIMINI CNALANDIRACAĞIZ

 

Gittiği her yerde vatandaşların sevgi seli ile karşılaşan Belediye Başkan Adayı Küçükkurt, göreve gelmesi halinde gençlere yönelik faaliyetlere önem verileceğinin altını çizerek, “Gençlerimizle ilgili özellikle kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler noktasında büyük bir talep var. Gençlerimiz bu noktada diğer şehirlere gıpta ile bakıyorlar ki bizlerde öyle. Diğer şehirlerden bizim fiziki olarak, kadro olarak maddi imkan olarak da bir eksiğimiz yok. Ama ne yazık ki organizasyon noktasında eksikliklerimiz var. Afyonkarahisar Belediyesi'nin imkânlarını kullanarak organizasyon noktasında hem kültürel, hem eğitimsel, hem sportif, hem de tiyatro gibi etkinliklerle de şehrimizin sosyal yaşamını canlandıracağız.” ifadelerini kullandı.  

 

GENÇ ŞEHİR AFYONKARAHİSAR PROJESİYLE GENÇLERİMİZİ GELECEĞE EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLAYACAĞIZ

 

Başkan Adayı Küçükkurt, “Her şeyden önce şunu ifade etmeliyim ki, havasıyla, suyuyla, tarihi ve doğal güzellikleriyle bu ülke, bu şehir bize atalarımızın mirası olduğu kadar, bizim gelecek nesillere, gençlerimize daha güzel bir şekilde devretmemiz gereken bir emanettir. Tüm projelerimizi bu şuurla hazırladık. Gençleremiz geleceğin büyük Türkiye’sinin mimarları, Türk yüzyılının kurucuları olacaklardır. Bizim zamanını İnternet kafelerde, iddia bayilerinde heba edecek, uyuşturucu illetine kurban verecek bir tek gencimiz yoktur. Gençlerimiz bugününü en iyi şekilde değerlendirmeli, teknolojiyi zaman öldürmek için değil, geleceğe en iyi şekilde hazırlanmak için kullanmalı. Afyonkarahisar Belediyesi olarak kendi sorumluluk alanımız içerisinde gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak amacıyla Genç Şehir Afyonkarahisar projemizi hayata geçireceğiz.” şeklinde konuştu.

 

GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDİP, ŞEHRİMİZE MİLLİ SPORCULAR KAZANDIRICAĞIZ

 

Kentte ki mevcut olan spor kompleksinde uzman antrenörler eşliğinde açılacak tenis, boks, güreş ve badminton gibi bireysel spor kurslarıyla hem gençleri spora teşvik edeceklerini hem de kente milli sporcular kazandıracaklarını belirten Başkan Adayı Küçükkurt, "Belediyemiz bünyesinde bireysel ve ekstrem sporlar kulübü kuracağız. Gençlerimizin servis ihtiyacı ve spor malzemeleri belediyemiz tarafından ücretsiz karşılanacak ve antrenmanlara katılan sporcuların aileleri ile birlikte spor yapmaları için gerekli tesisler kurulacaktır. Aileleriyle birlikte gelen sporcular antrenman yaparken, ailelerinin de vakit geçirebileceği bir tesis yapılacaktır. Yapacağımız tesiste SPA merkezi, bay, bayan fitness salonu, kafeterya, kitap okuma ve dinlenme salonları bulunacak, ailelerimizin antrenman süresince çocuklarını beklemekle geçirecekleri vakitlerini daha verimli bir şekilde değerlendirebilecekleri bir ortam oluşturulacak. Bu sayede ailelerinin desteğini alarak gençlerimizin spora olan ilgisini daha da artıracağız.” diye konuştu. 

 

GENÇ GİRİŞİMCİLERE DESTEK VERECEĞİZ

 

18-30 yaş grubu gençlerin genç girişimci adayları olarak kendi işlerini kurabilmeleri için Belediye yönetimi olarak gençlere destek vereceklerini söyleyen Başkan Adayı Küçükkurt, “Üretime dayalı meslek edindirme eğitim programları düzenlenecek. Atölye ve üretim tesisleri kurma aşamalarında yer tahsisi yapılacak. İşletme aşamasında teknik ve maddi destek verilecek. Ürünlerin pazarlanma aşamasında e-ticaret eğitimleri düzenlenecektir. Evde üretim yapan vatandaşlarımız ise ürünlerini belediyemiz teslim noktalarına teslim edebilecek ve bu ürünler sergilenebilecek ve belediyemizin kurduğu E- Ticaret Merkezi sayesinde satış desteği alabilecek. Bu projemiz Ev Hanımları Üretiyor projemizle entegre bir şekilde yürütülecek.” dedi.

 

AFYON’DA YAŞAYAN HER GENCİN DÜNYAYI TANIMAYA HAKKI VAR

 

Milli olmak için evrensel olmak gerek bilinciyle gençlerin yurt dışı eğitim programlarına destek vereceklerini dile getiren Başkan Adayı Küçükkurt, şöyle konuştu: 

 

“Wwork&Travel, ESC ve EVP programları, workaway programları, AGH programları, campamerica, AIESEC programlarından faydalanmak isteyen öğrenci ve mezun arkadaşlarımıza belediye olarak danışmanlık hizmeti vereceğiz. Ayrıca bu programlara gitmek isteyen gençlerimizin ulaşım masrafı ve giderleri belediye tarafından karşılanacak. Şehrimizde yaşayan her gencimizin dünyayı tanımaya, farklı kültürler görmeye ve en önemlisi şanlı Türk kültürünü yurtdışında tanıtma ve temsil etmeye hakkı olduğunu düşünüyorum.” 

 

ERENLER, GENÇLİK MERKEZİ PROJESİNDE YOK YOK…

 

Başkan Adayı Küçükkurt, “Erenler Gençlik Merkezi Projesi”nin detayları hakkında şunları söyledi:

 

“Erenler Gençlik Merkezi girişinde planladığımız bu proje 2019 yılında da bizim vaatlerimiz arasındaydı. Ancak bize tercih edilen parti Erenler’e Gençlik Merkezi yerine 0-6 yaş grubuna hitap edecek oyun grubu inşaa ederek yılın en anlamsız yatırımını yaptı. 2019’da biz seçilseydik, Gençlik Merkezi en az dört yıldır faaliyette olacaktı. Onun yerine nur topu gibi bir oyuncak grubu var. Bizim projemiz 20 bin metrekarelik bir alan üzerinde inşa edeceğimiz bir kampüstür. Burada gençlerimiz için; Kütüphane ve çalışma salonları, sinema ve tiyatro salonu, sağlık birimi, kafeterya ve restoran, halı saha, basketbol sahası, kum voleybol sahası, yürüyüş ve koşu parkurları, fitness salonu, amfi tiyatro yer alacak. Faydalanmak isteyen tüm Afyonluların ve öğrencilerimizin kullanımına açık olacaktır. Yıl boyunca belediyemiz desteğiyle etkinlikler düzenlenecek.”  Kaynak Burak Aydın



LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.