Tarih: 19.11.2021 13:10

Ajax Groningen Maçını Rahat Kazandı

Facebook Twitter Linked-in

Hollanda 1. Futbol Ligi'nde hafta sonu Groningen ile karşı karşıya gelen Ajax, ilk yarının sonlarına doğru Alvarez ile attığı golle devre arasına 1-0 önde girdi. Daha sonra 56. dakikada Anthony farkı ikiye çıkaran golü attı. Maçın sonları yaklaştığında 81. dakikada Mazraoui ile bir gol daha bulan Ajax,Böylece 3 puanı 3 golle alarak haftayı galibiyetle kapattı. heceder.org

 

7. haftası geride kalan Hollanda 1.Futbol Ligi'nde sadece Twente karşısında puan kaybeden Ajax, 19 puana yükseldi ve liderliğini sürdürmeye devam etti. Kendi sahasında oynadığı lig mücadelesinin ardından, Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan Ajax bu maçtan mutlak suretle galibiyet istiyor.

 

Maçı Fransız Hakem Yönetecek 

 

Beşiktaş ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde C grubunda yer alan Hollanda'nın Ajax ekibi bu maç için galibiyetten başka bir ihtimal düşünmüyor. Temsilcimiz Beşiktaş ile Ajax arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi müsabakasına Fransa Futbol Federasyonu'nun FIFA kokartlı hakemi Benoit Bastien yönetecek.

 

Amsterdam'da Hollanda’nın dünyaca ünlü oyuncusu Johan Cruyf’un adını adını taşıyan Cruyf Arena'da 28 Eylül saat 19.45 te Beşiktaş'ın misafir olacağı Ajax maçının yardımcı hakemleri ise  Hicham Zakrani ve Aurelien Berthomieu olacak. Müsabakanın dördüncü hakemi olarak Jeremie Pignard  görev yapacak. Maçın hakemi Bastien daha önce Fenerbahçe ile Helsinki’nin karşı karşıya geldiği ve Fenerbahçe'nin kazandığı maçı da yönetmişti.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —