Akü MYO öğrencilerine proje destek eğitimi

Akü MYO öğrencilerine proje destek eğitimi

Akü MYO öğrencilerine Proje destekleri eğitimi verildi.

ATSO meclis üyesi ve Proje Uzmanı Emre Burak Tağ ve Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Murat Tekbaş, Öğretim Görevlisi Hüseyin Tutumlu’nun katılımıyla düzenlenen eğitimde İşletme Yönetimi ve Yerel Yönetimler programı öğrencilerine hibe, teşvik ve destek projeleri konusunda eğitim verildi. 

 

Öğretim görevlisi Hüseyin Tutumlu’nun organizasyonunda Proje Uzmanı Emre Burak Tağ, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Murat Tekbaş, Öğr. Gör. Dr. Hasan Eryürük, Öğr. Gör. Sinem Öztürk ve İşletme Yönetimi ve Yerel Yönetimler programı öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen programda  Proje Uzmanı Emre Burak Tağ tarafından öğrencilere TKDK-IPARD projeleri başta olmak üzereBölgesel Kalkınma Ajansları tarafından desteklenen projeler, Kırsal Kalkınma YatırımDestek projeleri ve KOSGEB projeleri ve başvuru süreçleri hakkında bilgi aktarıldı. Program öğrencilerin proje süreçleriyle ilgili soru-cevap bölümüyle sona erdi. Kaynak A.E



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.