Amerika`nın yeni başkanı Joe Biden

Amerika`nın yeni başkanı Joe Biden

ABD Başkanı ilan edilen Joe Biden`dan ilk açıklama: Tüm Amerikalıların başkanı olacağım

ABD Başkanı ilan edilen Joe Biden`dan ilk açıklama: Tüm Amerikalıların başkanı olacağım

 
?ABD Başkanı seçildiği duyurulan Joe Biden, ilk açıklamasını Twitter`dan yaptı.

 

Biden, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Amerika, bu muhteşem ülkeye liderlik etmek için beni seçtiğiniz için onur duyuyorum. Önümüzde bizi bekleyen işler zor, fakat size söz veriyorum: Bana oy versin, vermesin tüm Amerikalıların başkanı olacağım." ifadelerini kullandı.

`AMERİKA İÇİN BİRLEŞME ZAMANI`

Joe Biden sosyal medya hesabından paylaştığı tweet`lerin ardından bir de açıklama yayınladı. İşte Biden`ın o açıklaması: Amerikan halkının bana ve Başkan Yardımcısı seçilen Harris`e duyduğu güvenden dolayı onur ve gurur duydum. Eşi benzeri görülmemiş engellere rağmen, rekor sayıda Amerikalı oy kullandı.

 

Bir kez daha kanıtlıyor ki demokrasi Amerika`nın kalbinde atıyor. Kampanyanın bitmesiyle, öfke ve sert retoriği arkamızda bırakma ve bir millet olarak bir araya gelmenin zamanı geldi. Amerika için birleşme zamanı. Ve iyileşme... Biz Amerika Birleşik Devletleri`yiz. Ve birlikte olursak, yapamayacağımız hiçbir şey yok.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.