Arslan Tarlada izimiz var, harmanda yüzümüz var

Arslan Tarlada izimiz var, harmanda yüzümüz var

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden 13 aday adayı başvuruda bulunurken, Aday adaylarının tanıtımları yapılıyor.

 Bugün yapılan tanıtım programında Aday adayı Aziz Aslan’ın tanımı görkemli bir törenle yapıldı. 


Parti binası önünde düzenlenen tanıtım programına çok sayıda partili ve vatandaş katılırken, parti adına açılış konuşmasını yapan MHP Medya Tanıtımdan Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil Koca şaban, ‘  Tarih şahittir ki, Türk Milletinin son elli yıllında yaşadığı bütün sıkıntılı dönemlerde Türk Milliyetçilerinin inanç hareketi olan MHP  gereğini yapmış ve üzerine düşen sorumlulukları mensuplarının canları pahasına yerine getirmiştir. Bu bakımdan MHP, bağlı bulunduğu Türk Milliyetçiliği fikri ve İmanı ölçüsünde yeryüzünde emsali görülmemiş bir mücadele silsilesinin asil kalesi olmuştur.

 

 MHP ve mensupları verdiği şehitlerle, zindanları parçalayan iradesiyle, Türklük Bayrağı ile hiç şüphesiz Cumhuriyet tarihimizin en önemli kurumudur. Merhum Liderimiz Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in kurduğu, Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin yaşattığı ve sonsuzluğa taşınan bu kutlu hareket dün olduğu gibi bugün de bazı cahillerin, sapkınların, ihanet şebekelerinin ve Türklük düşmanlarının hedefi haline gelmiştir. Sahte anketler • Sosyal medya manipülasyonlarıyla Ülkücü milliyetçi iradeye hudud çizmek isteyen hadsizler.. Biliniz ki; Biz yılmak nedir bilmeyiz! Biliniz ki; Biz inandığımız “davadan dönmek” nedir bilmeyiz! Biliniz ki; Biz dün tarihin yazdığını bugün yeniden yaşama azmini taşımaktayız!  Ebedi Sevdamız, gözümüzün feri, son nefes son damla kanımız… Aziz Türk milletine fedadır canımız Yaşasın ezelden ebede yükselen Türklük! Yaşasın Türk Devletinin Bekası için mücadele edenler ‘dedi.

 

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle zor günler yaşadığını belirterek konuşmasına başlayan MHP Milletvekili Aday adayı Aziz Aslan, ‘ Deprem ve sel felaketinde hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizin başı sağolsun.  Ayrıca Sözlerimin başında Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, partimizin kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş, bu toprakların vatan yapılmasında canını veren şehitlerimize ve depremde vefat edenlerimize Allah tan rahmet diliyorum’ dedi.


Tarlada izimiz var, harmanda yüzümüz var

Kouşmasında kısa öz geçmişini anlatan Aslan, ‘ Siz beni bilirsiniz bende sizleri. Acı tatlı hatıralarımız var. Düğünümüzde, cenazemizde yıllardır beraberiz. Doğduğum yerde doyduğum yerde bu şehir.


Hep sahadaydım. Siyasi ve ticari çizgimde hiçbir sapma ve kırıklık yoktur. İnandığım doğrular hiç değişmedi. Hiç kimseyi yarı yolda bırakmadım. Hiç kimseye tepeden bakmadım. Yol arkadaşlarımla önde - arkada değil, hep yan yana oldum. Bundan sonra da kol kola, el ele yürüyeceğiz.
Her gittiğim yerde görevim sırasında yaptığım eserler var. Tabiri caizse tarlada izimiz var, harmanda yüzümüz var. Kimsenin hakkında gözüm yok. Eğer bu adanmış 30 yıllık ömür, bir hakkı gerektiriyorsa, sizlerin adına hakkımı istiyorum, vefa bekliyorum’ ifadelerine yer verdi. 


DÜNYA’DA SİYASET DEĞİŞİYOR


Artık dünyada ve ülkemizde siyasetin değiştiğini söyleyen, Aslan  Herkes güç birliği yaptığını, Devletlerin bloklaştığını ve partilerin ittifak yaptığını söyledi. Aslan, ‘Ancak ne acıdır ki ülkemiz üzerinde büyük oyunlar oynanmaktadır. Çirkin pazarlıklarla beraber, millet hassasiyetleri yok sayılıp, yüzyıllık cumhuriyet değiştirilmeye çalışılıyor. Özerklik adı altında parçalama hesapları yapılıyor. Yılların tescilli teröristleri her zamankinden daha çok pişkince ve arsızca Türk Milletinin damarlarına basıyorlar. Necip milletimizle alay ederek televizyon kanallarında dolaşıyorlar. Türkiye’nin ateşle sarıldığı bu dönemde siz yiğit vatan evlatlarının şu güzel toplulukta bulunması emin olun Allah nezdinde büyük sevap kazandıracaktır.


Cumhuriyet tarihinin en önemli ve en karışık seçimine giriyoruz. Bu seçimde milletimizin ebediyen var olmasını oylayacağız. Bir şeylerimiz eksik olabilir. Pahalılık olabilir. Ama vatandan pahalısı yoktur. Asıl olan vatandır. Vatan olmadan gelecek olmaz. Vatan olmadan aile olmaz. Vatan olmadan namus olmaz. Vatan olmadan hiçbir şey olmaz. Vatanımızı ve bütünlüğümüzü bugün buradaki gibi her zaman her yerde hep beraber koruyacağız’ şeklinde konuştu. 


Ülkenin kritik döneminde gövdesini i taşın altına koymanın vicdani sorumluluk olduğunu ifade eden Aslan ‘Hizmet  için aday adayı oldum’dedi. 
Dava zor, yollar uzun
Türkiye’nin en kavşak noktasında olan Afyonkarahisar’ı  problemlerini bildiğii söyleyen Aslan, ‘. Köylü çocuğuyum, tarımı hayvancılığı biliyorum. Esnafım, esnafın içindeyim, ticaretin problemlerini biliyorum. Turizm, ticaret, sanayi, tarım, hayvancılık konularında Afyonu ülkemizin yıldızı yapmak için çalışacağım. Yıllardır kamuoyuna deklare ettiğim ve köşe yazılarımızda duyurduğumuz birçok projemizi uygulamaya koyacağız. İş adamlarımız burada, esnafımız burada, köylümüz burada. Ayaklarına sağlık. Ben onların her zaman dert ortağı olmuşumdur.


Biliyoruz ki, dava zor, yollar uzun. Biz kaldık, saf ve temiz, Tanrı dağı kadar asil, Hira dağı kadar şerefli. Selam olsun yolundan dönmeyenlere. Selam olun davasından vazgeçmeyenlere, selam olsun sizlere. EvvelAllah biz bize yeteriz. Çünkü biz adanmış yürekleriz. DİK DURACAĞIZ, DOĞRU GİDECEĞİZ, OLMAZ DEMEYİP DUA EDECEĞİZ. BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ BAŞARACAĞIZ.


Rahmetli başbuğumuz Alparslan Türkeş’in dediği gibi; Kendinizi küçük görmeyiniz. Sizler büyük kuvvetsiniz. Vazifeyi hiçbir zaman unutmayınız. Kuvvet birliktir. Allah’ın izniyle sizlerle beraber BİR OLACAĞIZ, İRİ OLACAĞIZ, DİRİ OLACAĞIZ.                                                              

Milliyetçi Hareket Partisi bizim için, ikbal aradığımız çıkar kapısı değildir,
Milliyetçi Hareket Partisi bizim için, kızıp küseceğimiz, küsüp gideceğimiz, korkup kaçacağımız yer hiç değildir.
Milliyetçi Hareket Partisi bizim için, üç beş sima değil, manadır, şuurdur, vefadır. Devleti ebet müddettir.
Kalabalıklar içinde yalnız gezsek de, onurla yaşamak meziyettir bize,
Gök kubbede bir hoş seda bırakmak için,
Gönüllerde kalmak en büyük mutluluktur bize.


13 aday adayımız var, kendileri de buradalar. Hepsi çok kıymetli, dürüst ve memleket sevdalıları. Böyle bir zamanda er meydanına çıkmış bu yiğitleri kutluyorum’ dedi. Kaynak Beytullah Bostancı



Anahtar Kelimeler: Arslan Tarlada izimiz harmanda yüzümüz

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.