Bahadır meslekte 52. yılını doldurdu

Bahadır meslekte 52. yılını doldurdu

Afyonkarahisar Özel Fuar hastanesi hekimlerinden uzm. Dr. Ali Rıza Bahadır meslekte 52. Yılına girdi.

Konu ile ilgili Özel Fuar Hastanesinden şu açıklama yapıldı;

 

“Hastanemiz doktorlarından Bakteriyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Rıza Bahadır aktif hekimliğinde 52 yılına girdi. 

 

1949 yılında Afyon'da doğan Uzm. Dr. Ali Rıza Bahadır, ilk - orta - lise tahsilini Afyon'da tamamladıktan sonra Afyon Belediyesi'nin sağladığı bursla 1965 - 66 yılında Ankara Tıp Fakültesi'ne öğretimine başladı. 1973 yılında mezun olan Bahadır bu dönem zarfının Ankara Afyonlular Derneği başkanlığında da bulundu. 

 

Mezun olduğu aynı yıl burslu olduğu Afyon belediye doktorluğuna başladı. Bu dönem zarfına boş bulunan hükümet tabipliği, Adli tabiplik, Cezaevi tabipliği gibi görevlerini üstlendi. 1976 yılında kısa dönem askerlik sonrası kazanmış olduğu Ankara numune hastanesi Bakteriyoloji ve Enfeksiyon hastalıkları iktisadına başladı. 1980 yılında iktisadisini tamamlayarak Afyon Devlet Hastanesi'nde göreve başladı. 

 

Bu dönem zarfında değişik zamanlarda İl Sağlık Müdürlüğü ve Afyon Türk Ocağı başkanlığı gibi görevlerde de bulunan Uzm. Dr. Ali Rıza Bahadır 2005 yılında emekli olarak Afyon'un ilk özel hastanesi olan Özel Fuar Hastanesi'nde çalışmaya başladı. Halen bu görevini aktif olarak devam eden Uzm. Dr. Ali Rıza Bahadır kendisi gibi doktor olan iki kızı bulunmaktadır.

 

 Kızlarından biri Kadın Doğum ve Cinsel Terapist olarak İstanbul Acıbadem Fulya Hastanesi'nde görev yapmaktadır. Küçük kızı Hande Bahadır Barlas ise Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Halk Sağlığı ve İş ve Meslek Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Eşi Eczacı Perihan Bahadır ise serbest eczacılık yapmaktadır. Kendisini kutlar daha nice sağlıklı yıllar dileriz" ded. Kaynak Fuar Hastanesi



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.