Tarih: 28.11.2023 17:07

Bakır kablo hırsızları yakalandı

Facebook Twitter Linked-in

Kamera kayıtlarının incelenmesi ve tanık beyanları doğrultusunda ön plakası sökülmüş arka plakası 26….. olan araç, kablo hırsızlığı yapmak maksadıyla gelmiş olabileceği şüphesiyle durduruldu. Aracın arka kısmında kesilerek istiflenmiş bakır kabloların olduğu görüldü.

 

Şüpheli şahısların yapılan sorgusunda, araç sürücüsü M.M.E.'nin 1 adet hırsızlık suçundan suç kaydının mevcut olduğu tespit edildi.

 

Adli makamlardan alınan arama ve el koyma kararına istinaden araçta yapılan arama sonucunda; (30) kg. soyulmuş bakır kablo, (15) kg. yüksek gerilim kablosu, (1) adet yan keski, (2) adet maket bıçağı, (1) adet kerpeten, (1) adet demir testeresi, (2) çift inşaat eldiveni, (1) adet el feneri, (1) adet balta ve (1) adet el tartısı ele geçirildi.

 

Şüpheli şahıslar, kabloları Ekizce Köyü ve Veysel Köyü yakınlarında çaldıklarını ve Emirdağ ilçesi bölgesinde daha önce de kablo hırsızlığı yaptıklarını beyan etmeleri üzerine yer gösterme işlemi yapıldı.

 

Şüpheli şahıslar M.M.E. ve M.G. gözaltına alındı meydana gelen olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı. Kaynak Afyon İl Jandarma Komutanlığı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —