Tarih: 02.06.2017 17:22

Başkan Acar sanayi esnafı ile iftar yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Dinar Belediyesi, Belediye Başkanı Saffet Acar?ın talimatı ile Ramazan dolayısıyla yeni sanayi sitesindeki tüm esnaflar için toplu iftar yemeği düzenleyerek sanayi tarihinde bir ilki daha gerçekleştirdi.

 

 

Yaklaşık 500 kişinin katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde buluşan vatandaşlar Gazi Yılmaz tarafından duaların okunmasıyla oruçlarını açtılar. Belediye Başkanı Saffet Acar yeni sanayi sitesinde düzenlediği iftar yemeğine katılan tüm esnafları masalarını gezerek birebir ilgilendi. Yeni sanayi sitesinde gerçekleşen programa; Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Hakan Uyan, Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Acar ve çok sayıda esnaf katıldı.

 

 

Başkan Acar gerçekleşen programda yaptığı konuşmada ? Ben bu birliktelikten dolayı tüm sanayi esnafımıza bu iftara katılımından dolayı teşekkür ediyorum. Türkiye?mizde ve tüm İslam âleminde biliyorsunuz son zamanlarda yaşanan bazı acı olaylar var. Bu vesileyle iftar vaktinde yapılan duaların kabul olduğuna inanıyoruz. İnşallah o zulmü yapanlarında sonları olur. Artık bundan sonra dünyada ağlayan Müslüman kalmaz diyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum.? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —