Başkan Acar yeni yıl barış ve kardeşlik yılı olsun

Başkan Acar yeni yıl barış ve kardeşlik yılı olsun

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar yeni yıl ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Acar yayınladığı mesajda şu duygu ve düşüncelere yer verdi;

 

? Türkiye yeni yıla büyük bir umutla giriyor, 2018 Türkiye?yi barışın, kardeşliğin ve adaletin koordinatlarına sokmak bizim  için umudun ve direncin yılı olacaktır.



2017?yi karanlık, acı dolu ve umutların biriktirdiği bir yıl olarak geride bırakıyoruz, 2018 yılını ise barış kardeşlik ve umutların gerçekleştiği bir yıl olmasını temenni ediyorum.




Biliyoruz ki 2018?de de çirkinlikler ve güzellikler aynı zaman diliminde yaşanacak. Bir tarafta iyiler, bir tarafta kötüler bulunacak. Zenginler bir tarafta, yoksullar diğer tarafta kendi hak ve çıkarlarını korumaya çalışacak.

 

Bir yanda savaş çığırtkanları, savaş kışkırtıcıları olacak diğer yanda barış isteyenler daha güzel bir Türkiye ve dünya için direnenler de olacak. Bu vesile ile 2018 yılının Tüm islam dünyasına barış , kardeşlik, birlik, beraberlik getirmesi temennisi ile yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum? Dedi. Afyon Time  



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.