Tarih: 17.08.2017 22:12

Başkan Bozkurt talimat verdi okul bahçesine parke döşeniyor

Facebook Twitter Linked-in

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt?un talimatıyla Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından İlçede bulunan Şuhut Anadolu Lisesi?nde çevre düzenleme ve parke taşı çalışması gerçekleştiriliyor.

 

Konuyla alakalı bilgiler veren Başkan Bozkurt, her zaman eğitim ve öğretime destek olduklarını ve bu kapsamda Şuhut Anadolu Lisesi bahçe düzenlemesi ve parke taşı çalışmasının yürütüldüğünü kaydetti.

 

Başkan Bozkurt,

 

 

?İlçemizdeki okullarımızın çok düzenli ve kaliteli alanlara sahip olmaları için Belediye olarak elimizden gelenin fazlasını yapma gayretindeyiz. Bu kapsamda bugüne kadar bir çok okulumuzda çevre düzenlemesi, yeşil alan, spor alanları, parke döşeme ve oyun alanları kazandırdık. Bu çalışmaların asıl gayesi öğrencilerimizin eğitim aldıkları alanların kalitesini yükseltmek.

 

Eğitim ve öğretimin kalitesi ne kadar önemliyse eğitim ve öğretim verilen alanlarının da kaliteli alanlar olması gerektiğini düşüyoruz? diye konuşan Başkan Bozkurt, Şuhut Belediyesi olarak eğitim ve öğretime olan desteklerinin her alanda devam edeceğini belirtti. Yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getiren okul yöneticileri ve bazı öğrenci yakınları çalışmaların gerçekleşmesini sağlayan  Başkan Bozkurt?a teşekkür ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —