Başkan Çoban dan diyanet vakfına kurban bağışı

Başkan Çoban dan diyanet vakfına kurban bağışı

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti İkinci Başkanı İlyas Serenli`yi makamında kabul eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, biri yurtiçi biri de yurtdışı olmak üzere iki adet kurbanın vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı`na bağışladı.

`Vekaletle Kurban`la ilgili din görevlilerini bilgilendirmek üzere ilimize gelen Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti İkinci Başkanı İlyas Serenli, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban`ı ziyaret etti.

 

İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, Mütevelli Heyeti Sekreteri Abdullah Çelik ve İl Müftü Yardımcısı Muhammet Ali Özer`in de katıldığı ziyarette, Mütevelli Heyeti İkinci Başkanı İlyas Serenli, vakfın çalışmaları ve kurban faaliyetleri hakkında Başkan Çoban`a bilgi verdi.

 

 İl Müftüsü Şükrü Kabukçu ise Türkiye Diyanet Vakfı`na ve müftülük faaliyetlerine verdiği desteklerden dolayı Başkan Burhanettin Çoban`a teşekkür etti.

 

Türkiye Diyanet Vakfı`nın yurtiçi ve yurtdışında çok güzel faaliyetlere imza attığını belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da tüm vakıf personelini tebrik ederek; biri yurtiçi biri de yurtdışı olmak üzere iki adet kurbanın vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı`na bağışladı.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.