Tarih: 18.09.2020 12:20

Başkan Karaman vaatlerini yerine getiriyor

Facebook Twitter Linked-in

Projesi onaylanan GES (Güneş Enerji Sistemi) ile ilgili çalışmalara hızlı bir şekilde başlayan Başkan Karaman, yaptığı açıklamada, projenin gerçekleştirileceği arazide zemin etüd çalışmalarının tamamlandığını ve hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacaklarını belirtti.
 
 
Konuyla ilgili Başkan Karaman şunları söyledi: `` Vatandaşlarımıza seçim öncesi verdiğimiz sözlerden birisi olan GES projemizdeinşaat aşamasına geldik. İnşaallah kısa süre içerisinde projemizi tamamlayıp hem ilçemize, hemde ülkemize ekonomik katkı sağlayacağız. Tüm dünya da olduğu gibi maalesef ülkemizde de devam eden salgından vatandaşlarımızın en az şeklide etkilenmesi için hijyen konusunda da çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Okullarımıza ayak pedallı dezenfekte makinalarını dağıtıyoruz. Sinanpaşa girişlerine modern totemlerimizde yapıldı. İlçemize hayırlı olsun`` dedi.
 
 
Öte yandan Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, seçim vaadlerinden olan yeni bebeği olan ailelere bebek arabası dağıtımınında devam ettiğini sözlerine ekledi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —