Tarih: 15.02.2021 16:28

Başkan Ögeday saldırıyı kınadı

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği Başkanı ve İnternet Medya Birliği Dönem Başkanı İsmail Ögeday, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Gökten Ceylan`a yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınadı.

 

Başkan Ögeday yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

 

"Afyonkarahisar - Konya Karayolunda, Çobanlar Belediyesine ait belediye otobüsünün kaza yapmasının ardından, olayı görüntülemek, isteyen İHA  Muhaberi Gökten Ceylan, görevini yapmak isterken,  sözlü hakarete ve saldırıya uğramıştır.

 

Halkın haber alma özgürlüğüne katkı sunan tek görevi, vatandaşları ve kamuoyunu doğru bilgilendirmek olan, gazeteci Gökten Ceylan`a yapılan çirkin saldırı kabul edilemez bir gerçektir.

 

Gazteci Tooplumun bilgilendirilmesi ve kamuoyunun aydınlatılması noktasında, önemli bir görevi icra eden kişidir. O nedenle bu tür mesnetsiz ve anlam verilemeyen saldırılar gazetecileri asla yıldırmaz ve yıldırımaz. Söz konusu saldırıyı gerçekleştiren kişi yada kişilerin, en kısa zamanda kamu oyu önünde hesap vereceğinden şüphesiz kuşkumuz yoktur.

 

Gazeteci kardeşimiz Gökten Ceylan`a geçmiş olsun diyor, bir daha bu tür davranışların gerçekleşmemesi adına da yetkilileri göreve davet ediyorum" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —