Başkan Şahin İscehisarı cennete cevireceğiz

Başkan Şahin İscehisarı cennete cevireceğiz

İscehisarımızı sevelim ,çevremizi kirletmeyelim projesi kapsamında ,?Ev ve İşyerinin Etrafını Temizleyene Çiçek ve Fidan Hediyemizdir? sloganıyla ilçede temizlik seferberliği başlatıldı.

İscehisarımızı sevelim ,çevremizi kirletmeyelim projesi kapsamında ,?Ev ve İşyerinin Etrafını Temizleyene Çiçek ve Fidan Hediyemizdir? sloganıyla ilçede temizlik seferberliği başlatıldı.

 

Cumhuriyet Meydanındaki programda konuşan Belediye Başkanı Ahmet Şahin; ?İscehisarımızı güzelleştirmek adına arkadaşlarımız çalışmalar yaptı, el broşürleri hazırlayıp dağıttık, billboardlara afişlerimizi astık. Evinin ve iş yerinin önünü temiz tutan herkese çiçek ve fidan bizden.

 

Camilerimiz, okullarımız, sağlık kurumlarımız ve diğer kuruluşlarımızın fidan ve çiçekleri de bizden. Esnaflarımızın dükkanları önünde bulunan beton kaldırım vs. olan yerlere saksılarla çiçek ve fidanlarımızı koyacağız. Bugün burada sembolik olarak çiçek ve fidan diktik.

 

Birkaç gün içinde kamyonlarla çiçek ve fidan getireceğiz. Bu kampanyanın hem temizlik açısından hem de İscehisar?ımızın güzelleşmesi açısından hayırlı olmasını diliyor, katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.? dedi.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.