Tarih: 24.04.2019 23:36

Başkan Şener çalışmalara başladı

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart yerel seçimlerini geride bırakarak, seçimlerden başarı ile çıkan Özburun Belediye Başkanı Şahin Şener, kolları sıvayarak işe başladı.

 

Kendisine hayırlı olsun ve tebrik ziyaretlerine yoğun bir şekilde gelen misafirlerini de bir yandan ağırlayan Başkan Şener, seçim vaatleri arasında bulunan çok sayıda projesini hayata geçirmek için çalışmalara başladı. İlk ve önemli projesinin gönüllere girmek olduğunu ifade eden Şener, gönüllere giremedikten sonra bulunduğunuz beldeyi altınla kaplasanız da nafile ifadelerine yer verdi.

 

Kısa zaman içerisinde Özburunda çok sayıda projeyi hayata geçireceklerini kaydeden başkan Şener, daha yeşil bir Özburun için kasabanın giriş ve çıkışlarını yeşillendirceklerini, Özburunda bulunan alabalık dinlenme tesislerini de daha aktif hale getireceklerini ifade etti.

 

Projeleri arasında bulunan yaşlı ve Huzur evi ile ilgili de gerekli adımları kısa zamanda atacaklarını belirten başkan Şener, Şimdilik yaşlı ve kimsesiz kasaba mensuplarımıza ziyaretler yapıyoruz, onların istekleri ve talepleri bizler için önemli ondan sonra da, onların istek ve taleplerine göre burada bir huzur evini inşallah kasabamıza kazandıracağız ifadelerini Kullandı.

 

Başkan Şener şu ifadeleri kullandı; 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —