Tarih: 25.02.2024 00:12

Başkan Altuntaş Çobanlar halkı bizi iyi bilir

Facebook Twitter Linked-in

 Çobanlarda mevcut belediye Başkanı Ali Altuntaş ile görüşen haber ekibimiz Başkan Altuntaş’tan bilgiler aldı. 

 

Başkan Altuntaş 2024 yılı Mahalli idareler yerel seçimlerinde, Çobanlara Yeniden AK Parti Tarafından aday gösterildiğini ifade ederek, Başta İl Teşkilatına, Çobanlar İlçe teşkilatına, Ak Parti milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven’e, Dr Hasan Arslan’a Orman ve su işleri eski bakanı prf. Dr. Veysel Eroğlu’na teşekkür etti.

 

 Başkan Altıntaş Çobanlara Ak Parti iktidarı döneminde 23 yıldır tarihinde görülmemiş hizmetler yapıldığını bu nedenle de Çobanlar halkının sürekli Adalet ve Kalkınma Partisine teveccüh gösterdiklerini ifade etti. Yine Çobanlar’ da seçilecek adayın da halk ile iç içe olması, büyüklerine karşı saygı, küçüklerine karşı sevgi, kendisine oy vermiş ya da vermemiş her kesime saygı duyduğunu ifadelendiren Başkan Altuntaş, yapılacak olan bu yerel seçimde Çobanlar halkının kimin ne olduğunu iyi bildiğini ve ona göre adayları teraziye koyup tartacağını ifade etti. 

 

Çobanlariçin yapılan planların kısa vade değil uzun vade bir planlama yapıldığını ve Çobanların gençlerine ve geleceğine yatırım yapıldığını ifade eden Başkan Altuntaş “Çobanlar hak ettiği noktaya Ak Parti yönetimi ile, Ak Partinin gerçek belediyeciliği ile kavuşacaktır “ ifadelerini kullandı. Başkan Altuntaş şöyle devam etti; Kaynak Afyon Time

 

                                                                                          Görüntülü video tıkla izle

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —