Tarih: 26.10.2022 15:04

Başkan dr. Mustafa çöl kaplıcalarda incelemelerde bulundu

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Belediye bünyesine geçen büyük ve küçük otellerimizde bir dizi inceleme gezisi yaparak burada yapılan çalışmaları yakından inceledi.

 

Büyük otelde ve küçük otelde yapılan oda bakım, havuz, aqua park çalışmaları ile kür merkezinde yapılan onarım ve yenileme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl burada açıklamalarda bulundu.

 

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl açıklamalarında; “Otellerimizin kiralama süreleri biterek Sandıklı Belediyesi bünyesine katıldı. Bundan sonraki süreçte Sandıklı Belediyesi olarak kendimiz işletmesini yapacağız. Uygun fiyatlı, kaliteli bir hizmet anlayışıyla hemşehrilerimize hizmet verecek olan otellerimiz için son dokunuşları yapıyoruz.

 

İnşallah en kısa zamanda misafirlerimizi kabul etmeye başlayacağız. Ben bu bağlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yapılan iyileştirme çalışmaları ile otellerimizin eski günlerden daha çok rağbet göreceğine yürekten inanıyorum.” İfadelerine yer verdi. Kaynak Sandıklı Belediyesi Basın Birimi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —