Başkan Kasap lütfen dikkatli olalım

Başkan Kasap lütfen dikkatli olalım

Afyonkarahisar- Konya karayolunun 40. ıncı kilometresinde, buğday yüklü bir tarım aracı kaza yaptı.

Patpat olarak nitelendirilen tarım aracı söz konusu yol güzergahında Karamık Karacaören sınırlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından yan yattı.

 

Yan yatan patpatın sürücüsü yaralanarak hastaneye kaldırıllırken, araç içerisinde bulunan yaklaşık 3 ton buğday ise yola savrularak döküldü. Olayı jandarmadan öğrenen Karamık Karacaören belediye başkanı Üzeyir Kaasap'ta hemen olay yerine giderek, sürücü Muharrem Çağlar'ı yalnız bırakmadı. 

 

Başkan Kasap “Karamık Karacaören Mülki sınırlarımız içerisinde maalesef talihsiz bir kaza yaşanmıştır. olayın tek sevindirici tarafı ise yaşanan bu tek taraflı kazada can kaybının olmayışı, Ben buradan sürücü Muharrem Çağlar'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, malum bahar ayındayız bağ ve bahçe işleri de bu doğrultuda arttı. lütfen herkes dikkatli davransın ” ifadelerine yer verdi. Afyon Time



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.