Tarih: 28.12.2023 17:01

Başkan Uluçay Cumhurbaşkanı Ve Milletvekillerine Teşekkür etti

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay Türkiye genelinde tüm iller içerisinde en çok belediye yardımı yapılan ilin Afyonkarahisar olduğunu duyurdu. 

 

Uluçay Afyonkarahisar’da belediyelerin tasarladığı projeler için Cumhurbaşkanlığı’ndan ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından bugün 130 milyon liralık “ilave ek ödenek” geldiğini söyledi. Başkan Uluçay belediye başkanlarına ve başkanların projelerini bakanlık bakanlık takip eden milletvekillerine teşekkür etti. 

 

Afyonkarahisar’da 40 belediye projeleri neticesinde 130 milyon 593 TL “ilave ek ödenek” aldı. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay belediye başkanlarını tebrik etti. Uluçay açıklamasında “Başta yapmış oldukları çalışmalar ve projeler dolayısıyla önemli oranda Afyonkarahisar’ımıza, belediyelerine, ilçelerine ve kasabalarına kazanımlar sağlayan başarılı ve çalışkan belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum. 

 

AK Parti bayrağının dalgalandığı bütün belediyeler Allah‘ın izniyle başarılı bir şekilde proje üreterek, çalışarak aziz hemşerilerimize hizmet etmenin gayreti içerisinde olmuşlardır. 130 milyon liralık bu ödenek bizim belediye başkanlarımızın gayretleri içerisinde olmuştur.Ben bu kapsamda Ankara’ya ellerinde çanta ile sabahın ilk ışıklarında proje ile giden belediye başkanlarımızı tebrik ediyor, belediye başkanlarımızı Ankara’da karşılayarak projeleri için kapı kapı gezen milletvekillerimize de teşekkür ediyorum.

 

 Ayrıca buna dâhil olan 10 milyon lira da Özel İdaremize gelmiştir. Hemşehrilerimiziçin gecesini gündüzüne katan vekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.  Kaynak Oktay Yüksel




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —