Tarih: 05.11.2021 18:11

Başkan Zeybek bu hafta Gazi mahallesinde Cuma namazını kıldı

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Zeybek beraberindekilerle birlikte bu kez de Gazi Mahallesi’ni ziyaret etti.

 

Başkan Mehmet Zeybek, her hafta ziyaretler yaparak, vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunmayı sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek mahalle ziyaretleri kapsamında Gazi Mahallesi sakinleri ile buluştu. Ziyarete Başkan Zeybek’e Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur, belediye birim müdürleri ve mahalle muhtarı Mehmet Yalçınkaya eşlik etti. Başkan Zeybek, beraberindekilerle birlikte mahallede bulunan Bilgi Evini de ziyaret ederek, kursiyerlere başarılar diledi.

 

Her hafta Cuma gününü bir mahalleyi ziyaret ederek talepleri yerinde gördüklerini ifade eden Başkan Zeybek, “Bu haftaki Cuma namazımızı Gazi Mahallemizde vatandaşlarımızla birlikte kıldık. Eksikleri yerinde gördük. Yapılması için birim müdürlerimize talimat verdik. En kısa sürede eksikleri yerine getireceğiz. Diğer mahallelerimizle olduğu gibi Gazi Mahallemizle de yakından ilgileniyoruz. Mahallemiz için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Belediye Başkanı Zeybek’in mahallesi ile yakından ilgilendiğini dile getiren muhtar Yalçınkaya, Başkan Zeybek’e mahallelerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Yalçınkaya, “Başkanımıza mahallemizin eksikliklerinden dile getirdik. Sağ olsun başkanımız eksiklerin en kısa sürede çözeceğini ifade etti. Başkanımıza mahallemize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —