Tarih: 14.10.2022 15:19

Başkan Zeybek Şahrimize değer katıyoruz

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ekibi ile birlikte şehre kazandıracakları çarşı ve otopark projesi çalışma sahasını ziyaret etti.

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Afyonkarahisar’a yeni eserler kazandırmaya devam ediyor. Yatırım atağı kapsamında vizyon projelerden biri olan Yoncaaltı Çarşı ve Kapalı Otopark projesinde ise kısa süre önce başlayan çalışmalar hızla devam ediyor. Toplam 3063,94m² alana yapılan proje kapsamında 80 araçlık 1239,00m² -2. Kat Otopark, 1239,00m² -1. Kat Otopark, 2 adet Araç Platformu, 585,94m² A-B-C blok şeklinde 34 dükkân bulunuyor.

 

Fakıpaşa Mahallesi’nde yapımına başlanan içerisinde 34 dükkân ve 2 kattan oluşacak kapalı otoparkın yer aldığı projenin yıl sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.

 

“ŞEHRE DEĞER KATIYORUZ”

 

Değişen ve gelişen Afyonkarahisar hedefi ile çeşitli yatırımları hayata geçiren Başkan Mehmet Zeybek projenin inşa çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan; “Şehrimize değer katacak Yoncaaltı Çarşı ve Kapalı Otopark projemizde devam eden çalışmaları yerinde inceledim. Kısa sürede hayata geçireceğimiz projemiz Afyonkarahisar'ımıza hayırlı olsun” dedi. Kaynak Afyon Belediyesi Basın Birimi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —