Tarih: 27.03.2020 22:13

Başkanlar İGM`de

Facebook Twitter Linked-in

Başkanlar İGM Başkanı Çoban`ı ziyaret etti.

 

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Evciler Belediye Başkanı Ali Dede Savaş, Tatarlı Belediye Başkanı Şuayyip Çiçek, Haydarlı Belediye Başkanı Duygu Peker, Dinar İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Çetin, Bilal Demiröz, Dazkırı İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Ali Keskin, Evciler İl Genel Meclis Üyeleri Şener Çalışan, Ahmet Karaoğlu ve Kızılören İl Genel Meclis Üyesi Ali Çalışkan ile birlikte İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy?u ziyaret etti.

 

Yapılan ziyarette Afyonkarahisar?ın güney bölgesi olarak tabir edilen Dinar, Dazkırı, Evciler, Başmakçı, Kızılören ilçelerine ve beldelerine yapılacak olan yatırımlar ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Ziyaretlerin ardından heyet İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban ile birlikte Afyonkarahisar Belediyesi?nin YÜNTAŞ A.Ş. ait Doğal Taş Fabrikası ve Beton Parke Bordür fabrikasını ziyaret etti. Yapılan ziyarette ilçelerde yapılacak olan çalışmalarda kullanılabilecek bordür ve doğal taşlarda incelemelerde bulunuldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —