Tarih: 16.05.2017 20:14

Beşiktaşlılar derneği beşiktaşlılara çağrı yaptı Derneğe üye olun

Facebook Twitter Linked-in

Afyon Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda dernek üyeliklerinin nasıl kabul edileceği kararlaştırıldı.

 

 

Afyon Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu, 2. Vakıf İşhanı`ndaki dernek binasında gerçekleştirildi. Afyon Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Beşer`in idaresindeki toplantıda, dernek üyelikleri hakkında karar alındı.

 

TARAFTAR ÜYELİĞİ`NDE MAÇ İZLEME FIRSATI

 

Dernek Yönetim Kurulu`nun aldığı karara göre Afyon Beşiktaşlılar Derneği`ne 2 kategoride üye kabul edilecek. Birinci kategori, Taraftar Üyeliği olacak. Taraftar Üyeliği`nin giriş aidatı, yılda 1 kere 75 lira olarak belirlendi. Taraftar Üyelik`e kabul edilenler, Beşiktaş Futbol Takımı`nın İstanbul Vodafone

Arena`da bir maçını da izleme fırsatı bulacak.

 

ASIL ÜYELER SEÇECEK, SEÇİLECEK

 

Afyon Beşiktaşlılar Derneği`ne üye kabulünde 2. kategori ise Asıl Üyelik olarak belirlendi. Asıl Üyelik`e kabul edilenler, Dernek Yönetim Kurulu`nu seçme, Dernek Yönetim Kurulu`na seçilme haklarına sahip olacak. Üyelik müracaatı için dernek binasından form alınabilecek.

 

TÜM FAALİYETLER İNTERNET SİTESİNDE

Öte yandan Basketbol Okulu`ndan sonra Futbol Okulu da açmaya hazırlanan Afyon Beşiktaşlılar Derneği, bir taraftan da bu faaliyetlerini, kendi adını taşıyan internet sitesinde duyuracak. afyonbesiktaslilar.com internet sitesinde Basketbol ve Futbol Okulları`ndaki antrenmanlardan kesitler, faaliyetlerden fotoğraflar, basın bültenleri, Yönetim Kurulu Üyeleri`nin açıklamaları ve Beşiktaş hakkında merak edilenler yer alacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —