Tarih: 26.08.2024 19:57

Binlerce vatandaş Koıcatepeye yürüdü

Facebook Twitter Linked-in

Büyük Taarruz Zafer Haftası 102. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından gelen binlerce vatandaş Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının izinden aynı ruh ve aynı heyecanla Kocatepe’ye Zafer Yürüyüşü gerçekleştirdi.

 

Çakırözü köyünde kahramanlık türküleri dinletisi ve yöresel ikramların yapılmasıyla başlayan etkinlikler Büyük Zafer’in coşkusunu zirveye taşıdı.

 

Buradaki etkinliklerin ardından Türk Silahlı Kuvvetleri Bandosu ve Tarihi Tören Takımı eşliğinde Çakırözü köyünden temsili zafer yürüyüşü başladı. Ellerinde meşaleler eşliğinde Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri tarafından başlatılan Zafer Yürüyüşü ile askerî erkan, gençler ve binlerce vatandaş bir ulusun yükünü sırtına alan ve istikbali ve istiklali için üstün fedakârlık ve azimle Kocatepe’ye çıkan ecdadımızın izinden Kocatepe’ye yürüdü.

 

Zafer Yürüyüşünü başlatan Vali Yiğitbaşı ve protokol üyeleri tarafından katılımcılara çeşitli hediyeler takdim edildi. Sabaha karşı Kocatepe'ye ulaşan vatandaşlar, Kocatepe’de bulunan Atatürk Anıtı'nı ziyaret etti. Kaynak Afyon Valiliği




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —