Bu kadar benzerlik olamaz

Bu kadar benzerlik olamaz

1949 yılının 24 Eylülünde İspanya`da doğan unlu sinema yonetmeni Pedro Almadovar, Afyonkarahisar`ın Bolvadin ilçesi Dişli kasabasında 1964 yılında doğan, Arkelog ve müze Müdürü Mevlüt Üyümez`e ne kadar da benziyor.

1949 yılının 24 Eylülünde İspanya`da doğan unlu sinema yonetmeni Pedro Almadovar, Afyonkarahisar`ın Bolvadin ilçesi Dişli kasabasında 1964 yılında doğan,  Arkelog ve müze Müdürü  Mevlüt Üyümez`e ne kadar da benziyor.

 

Sosyal medyada Pedro Almadovar`ın bu resmini Müze müdürü Mevlüt Üyümez`e gönderen bir tanıdığı Üyümezi de hayretler içerisinde bıraktı. Üyümez resmi sosyal medya hesabından  kim bu? Diye paylaştı. 

 

Üyümez`in çok sayıda takipçisi, ilk etapta resmin Üyümez`in kendisi olduğunu sandı. Daha sonra Üyümez bu kişinin ünlü sinama yönetmeni  Pedro Almadovar olduğunu paylaşınca takipçileri şaşkınlık yaşadı. Bir çoğu inanmayarak şaka yaptığını sandı.

 

Şaşkınlığın sebebi ise,  Pedro Almadovar`ın Arkeolog Mevlüt Üyümez`e aşırı derece ikiz gibi benzemesi. Afyon Time



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.