Tarih: 09.08.2019 00:26

Cezaevi firarisi sahte plakalı araçla yakalandı

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

 

Yapılan çalışma ve alınan ihbar neticesinde, Afyonkarahisar`ın  Emirdağ İlçesi Bademli köyünden 06 Ağustos 2019 günü M.Y. isimli şahıs yaylada hayvanlarını otlattığı sırada, (3) kişinin hayvan sürüsünün içerisinde olduğunu fark etti.

 

M.Y. Jandarma görevlilerine, şüpheli şahısları kovaladığını ancak şüpheli şahısların plakasını göremediği bir araca binerek kaçtıklarını beyan etti. Yapılan takip sonucunda Emirdağ`a bağlı Davulga-Bademli istikametinde 42 D 0270 plakalı araç durduruldu.

 

Araç içerisinden S.K., K.G. ve açık cezaevi firarisi S.G.  şüpheli hareketlerde bulundukları ve aracın arka koltuklarının olmadığından hayvan hırsızlığına teşebbüs şüphelileri olarak gözaltına alındı.

 

42 D 0270 plakalı aracın yapılan plaka sorgulamasında plakanın sahte plaka olduğu tespit edildi ve (7.793) TL trafik para cezası uygulandı.

 

Şüpheli şahıslardan cezaevi firarisi S.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Afyonkarahisar Açık Cezaevi İnfaz kurumuna teslim edildi, diğer şüpheliler S.K. ve K.G. isimli şüpheliler ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —