Tarih: 05.12.2017 19:39

CHP de kongreler devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

CHP Afyonkarahisar örgütünde kongreler devam ediyor.

 

Yoğun bir katılımla yapılan Sandıklı ilçe kongresine tek liste ile girildi.

 

Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Demirkırkan son dönemde ortaya çıkan yolsuzluk dosyalarından yola çıkarak AKP iktidarını eleştirdi. Demirkırkan ?Açılım süreci dediler, sonu hendek savaşlarıyla sonlandı. Dön artık özledik seni hocam, bitsin bu hasret dediler, sonu 15 Temmuz ayaklanmasıyla sonlandı. Hayırsever işadamı, hem de vatansever bakın cari açığın %15?ini kapattı dediler, üstüne ödüller verdiler, adam hem hırsız hem de Amerikan Ajanı çıktı.

 

Velhasıl bugüne kadar birlikte hareket ettikleri vatana ihanet eden hainler çıktı. Sizin neyinize güvenelim. Şimdi de çıkmış ?aynı gemideyiz? diyorlar. Ben bunlarla, hırsızlık yapanlarla, ajanlara devlet sırlarını verenlerle, yolsuzluk yapanlarla aynı gemide olmayı kabul etmiyorum? dedi.

 

 

Kongreye misafir olarak katılan CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer yaptığı konuşmada ?15 yıllık iktidarları boyunca Yaptıkları hiçbir şeyi bu ülke için, bu ülkenin insanları için, bu halkın refahı ve mutluluğu için yapmadılar. Kendi yandaş şirketlerini semirtirken, vatandaşı açlık ve yoksullukla terbiye ederken, askerlerimizi yandaş firmaların yemekleriyle zehirlerken, Soma?da ,Ermenek?te, Şirvan da madenlerde ölürken, Nuriye 34 kiloya düşerken nasıl aynı gemide değilsek şimdi de aynı gemide değiliz.

 

Vatan millet Sakarya edebiyatına, milli birlik ve beraberlik edebiyatına da karnımız tok. Biz sizinle aynı gemide değiliz, olmayacağız. Onurlu yöneticilerin yapması gereken istifa etmek, bu soruların yanıtlarının ortaya çıkabileceği bir yargı sürecini başlatmaktır. Biliyoruz istifa etmeyecekler bin dereden su getirerek inkar etmeye, yavuz hırsız ev sahibi bastırır misali yalan söylemeye devam edecekler. Artık bu ülkeyi yönetemezsiniz. Kökü MAN adasında olanlar derhal istifa etmelidir.? Dedi. Konuşmalardan sonra yapılan seçimde Murat Demir Sandıklı ilçe başkanlığına seçildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —