Tarih: 16.09.2024 11:40

CHP Gençlik kollarında uyuşturucu iddiası istifayı getirdi

Facebook Twitter Linked-in

CHP Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Turalı Afyonkarahisar emniyetine şikayette bulunduğu dilekçede, Parti içerisinde üzerine atılan suçun iftira olduğunu bu iftiranın ise, uyuşturucu kullanımı ile alakalı olarak kendisine ait videonun bulunduğunu kendisine söyleyenlerin iftira attıklarını dile getirmiş. Turalı söz konusu kişiler hakkında da emniyete suç duyurusunda bulunmuş.

 

 Afyontime.com haber sitemize ait vatsap ihbar hattımıza ulaştırılan 11 adet  pdf belge içerisinde çok sayıda parti üst düzey başkan ve yöneticilerinin isimleri, eşlerinin isimleri  yer alıyor. Turalı söz konusu emniyete sunduğu şikayet dilekçesinde seçim döneminde canla başla çalıştığını, seçimlerde üye sayısını artırdığını, seçimlerin ardından sa hiç bir şekilde, kıymet görmediğini şikayet dilekçesinde dile getirmiş.

 

 Sırf yerine Kadın bir başkan seçilmesi için kendisine olmadık iftiralar atıldığını şikayet dilekçesinde dile getiren Turalı, bu konuda büyük bir haksızlığa uğradığını dile getirmiş. Vatsap ihbar hattımıza ulaştırılan şikayet dilekçelerinde, ifade tutanaklarında  çok sayıda kişinin ismi adresi ve özel bilgileri yer aldığı için bunu şimdilik yaynlamıyoruz. 

 

Öte yandan  işin içerisinde yüklü miktarda para konusunun geçtiği, ve geçmişten gelen bir hesaplaşma ve kin gütme meselesi yüzünden, kendisine iftira atıldığı Turalı’nın ifadelerinde yer alıyor. Turalı'nın CHP'nin genel merkezine de söz konusu bu evrakları gönderdiği alınan bilgiler arasında, yerini koruyor. Afyon Time




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —