Çılgın Proje değil sağlam proje

Çılgın Proje değil sağlam proje

Cumhurişyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı, Devrim Ölmez deprem ile alakalı olarak, bir açıklamada bulundu.

Ölmez Yaptığı açıkalamada şu ifadeleri kullandı;

 

"Ülkemizde 6 Şubat 2023 tarihinde 10 ilimizde etkili olan bir deprem yaşandı.

 

Annesiz Babasız kalan çocuklar yok olan aileler..önlem alınsa öncelikli işler dışında tüm projeler bir kenara bırakılsa depreme yönelik çalışmalara öncelik verilse idi tablo bu kadar acı olmazdı belkide.

 

Bu konuda söyleyeceğim bundan 21 yıl önce 3 şubat 2002 tarihinde Sultandağı ve Çay ilçelerinde etkili olan depremi yakından yaşamış birisiyim.Zor günler geçirmiştik. Afyonkarahisarımızda çok sayıda eski, sorunlu, yıpranmış binalar mevcut. Bir an önce Afyonkarahisarımızda da gerekli önlemler alıp olası bir depreme hazırlıklı olalım.

 

Tabi bunu yaparken de rant a dönüştürmeyelim halk yararını gözetelim. Allah ülkemize birdaha böyle acılar yaşatmasın. Hayatını kaybedenlere rahmet kalanlara sabırlar dilerim. Kaynak Devrim Ölmez



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.