Çocuklarımız Kimlere Emanet ?

Çocuklarımız Kimlere Emanet ?

Afyonkarahisar’da hizmet veren Açı Dersanesi sigortasız Öğretmen mi çalıştırıyor?

Afyonkarahisar’da Açı Dersanesinin şubesini işleten  öğretmen E.M, Haber ekibimize müracaatta bulunan, Coşkun C’ tarafından  İddialarına göre, sigortasız bir şekilde, kayıtsız bir şekilde  yaklaşık bir yıldır, matematik öğretmeni, N. A ‘yı çalıştırdığı iddia edildi.

 

 Coşkun C’nın iddiasına göre, söz konusu dersane yöneticisi E.M’nin sözde N.A’dan sırf alacağını tahsil etmek için, bu şekilde çalıştırdığı edinilen bilgiler arasında.

 

 Öte yandan Matematik Öğretmeni,  N.A’nın kamu görevlisi bir bayan çalışan üzerinden de banka kredisi kullanarak şahsı dolandırdığı, ve hala parasını ödemediği, konunun ise, şu an icralık olduğu Coşkun C tarafından iddia edildi. 

 

Açı Dersanesinde çalışan N.A isimli matematik öğretmeni sırf borçlarını ödememek için, sigortasız çalıştığı ve maaşını da, elden aldığı Coşkun C’dan alınan bilgiler arasında. Coşkun C  ve  üzerinden banka kredisi kullanılan yiğeni  konu ile ilgili olarak, gerek İl Milli eğitim müdürlüğüne, gerekse sosyal sigortalar kurumuna müracaatta bulunacaklarını ifade ederek, hem Açı dersanesi yöneticilerinden, hem de söz konusu Matematik öğretmeninden  şikayetçi olacaklarını ifade etti. Afyon Time

 



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.