Çöp konteynırları dezenfekte ediliyor

Çöp konteynırları dezenfekte ediliyor

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt?un talimatıyla Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesindeki Temizlik İşleri ekipleri tarafından ilçe merkezindeki çöp konteynırları dezenfekte ediliyor.

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt?un talimatıyla Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesindeki Temizlik İşleri ekipleri tarafından ilçe merkezindeki çöp konteynırları dezenfekte ediliyor.

 

Konuyla alakalı bilgi veren Başkan Bozkurt, ?Halkımızın sağlığını tehdit eden, çöp konteynırları ekiplerimiz tarafından tek tek sinek, lavra ve mikroplara karşı dezenfekte ediliyor. Bu çalışmanın neticesinde halkımızı sağlığını tehdit edebilecek çeşitli mikroplara karşı önlem alıyoruz? dedi.

 

Başkan Bozkurt, havaların ısınmasıyla birlikte özellikle çöp konteynırlarının halk sağlığını tehdit edebileceği düşüncesiyle yapılan çalışmanın her sene düzenli olarak yapılmaya başlanıldığını kaydetti.

 

Dezenfekte çalışmasının ilçemiz merkezinde bulunan yaklaşık 2000 çöp konteynırın da gerçekleştirileceğini belirten Başkan Bozkurt, ekiplere çalışmaların hızlandırılması talimatını vererek, çalışmalarında kolaylıklar diledi



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.