Tarih: 23.03.2024 23:15

Demir bollluk bereket ve huzur diledi

Facebook Twitter Linked-in

Zaman zaman Türkiye'de bulunan farklı yardım kuruluşlarına el atan Demir Bu Ramazan ayında da Gönül Dostları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üzerinden yaklaşık 20 ihtiyaç sahibine gıda desteğinde bulundu. 

 

Demir'e ulaşan Afyontime haber ekibimiz kendisinden konu ile alakalı olarak bilgiler aldı. Demir  her ne kadar konu ile alaklı olarak bilgi vermek istemese de haber ekibimizi kırmayarak üstü kapalı şu ifadelere yer verdi;

 

“ Sizlerinde bildiği gibi sağ elin verdiğini sol el görmeleli diye emreder dinimiz o nedenle bizler yer yüzünde denizde bir damla misali yüce mevlamızın aciz kullarıyız. bizler yardım konusunda birer vesileyiz bu itibar ile elimizden ne geliyorsa karınca kararınca  bildiğimiz bazı derneklerimize destek olmaya çalışıyoruz. 

 

Rabbim cümle hayırseverimizin yardımlarını kabul ve makbul eylesin, ben aslında bu tür konularda pek konuşmayı sevmem sadece şunu ifade edeyim 22 yüzyıl içerisindeyi,z Dünyada İslam coğrafyasının olduğu bölgelerde özellikle Gazze'de bir soykırım söz konusu üstelik bu işkenceyi ve zulumü dünyanın gözü önünde yapılan onca çağrılara rağmen yapıyorlar. 

 

Bizler oradaki kardeşlerimize daha çok ağırlık verdik bu Rmazan Umarım tez vakitte bu zulüm sona erer İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayının herkese bolluk, bereket, huzur ve mutluluklar getirmesini temenni ediyorum" dedi. Afyon Time




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —