Tarih: 07.10.2020 21:36

Dinar`a yeni çocuk oyun parkları kazandırılıyor

Facebook Twitter Linked-in

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı?nın talimatlarıyla ilçeye yeni çocuk oyun parkları kazandırılıyor.
 
 
İlçede bulunan eskiyip yıpranmış olan çocuk oyun parklarını yenileniyor. Çocuk oyun parkı bulunmayan mahallelere de yapılan parklarla birlikte toplamda 17 adet çocuk parkı ilçeye kazandırılıyor. Bu çocuk oyun parklarının içerisinde engelli vatandaşlar için de çocuk oyun parkı bulunuyor.
 
 
Çocuk oyun parkları ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nihat Sarı,
 
 
?İlçemizde çocukların oyun alanı olarak düzenlenen parklarda, çocuk oyun gruplarının ciddi bir onarım ve bakıma ihtiyacı olduğunu gözlemledik. Bunun üzerine İlk iş olarak parklardaki yıpranmış ve eskimiş olan çocuk oyun gruplarını yenileme çalışmasını başlattık. Engelli vatandaşlarımızı da düşünerek çocuk oyun parkları için başlattığımız yenileme çalışmaları kapsamında ilk etapta ilçemize 1 adet engelli çocuk oyun parkını kazandırdık.
 
 
Çocuk parklarımızı yenileyerek, geleceğimizin teminatı yavrularımızı mutlu ve neşeli görmek bizlere verdikleri en büyük armağandır. Belediye olarak yarınlarımızın sahibi çocuklarımızın sağlam temellerle büyümelerinin en doğru yolunun mutlu, huzurlu çocukluktan geçtiği felsefesi ile çocuklarımızın severek vakit geçirdiği çocuk oyun parklarını daha modern ve güzel hale getiriyoruz. Çocuklarımıza ve şehrimize hayırlı olsun.? dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —