Dinar Atatürk YBO Okulu yenilendi

Dinar Atatürk YBO Okulu yenilendi

Atatürk YBO Okulunun dış cephesi komple boyandı.

Okulun girişine Atatürk Köşesi, Vizyon-Misyon köşeleri ile değiştirildi. Okul tertemiz olmuş 2019-2020 yılı eğitim öğretim görecek öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olsun.

 

Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulunun bütün katları boyanarak koridorlara şeritler çekildi. Okulun belirli yerlerine satranç, seksek çizgileri çizildi. Okulun tüm kapıları eğitici görsellerle kaplandı. Yine okulun duvarları ve merdivenleri eğitici görsellerle donatıldı. Okulun tuvaletleri de temizlik ile ilgili görsellerle süslendi. Okulun öğretmenler odası ile idari odaları yenilendi.

 

Atatürk YBO Okulunda öğrencilerimizin güzel ve hijyenik bir ortamda eğitim öğretim görmeleri için ara dönemde okulumuzun tüm birimlerinde çalışma yaptıkları belirtildi. bütün katların boyandığını, okulun ses sistemlerinin elden geçirildiğini, konferans salonu ile çok amaçlı salonda tadilat yapıldığını ve okulun tüm bölümlerinin öğrencilerin dikkatini çekecek görsellerle donatıldığını ifade edildi.



Anahtar Kelimeler:

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.