Tarih: 25.02.2019 22:57

Dinar DSM seminerlerine yenisini ekledi

Facebook Twitter Linked-in

Dinar Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından 19/02/2019 tarihinde Dinar Belediyesi Toplantı Salonunda haklarında denetimli serbestlik tedbiri verilen 65 yükümlüye Dinar İlçe Müftülüğü`nde görevli Vaiz Nafiz Bayrakcı tarafından ?Yardımlaşmanın Önemi?  konulu seminer düzenlendi.

 

Seminerde  Vaiz Nafiz Bayrakcı  tarafından; yardımlaşmanın tanımı, kimlere yardım edilebileceği, yardımlaşma ve dayanışmanın gerekliliği, toplumsal ve bireysel anlamda ortaya çıkardığı sonuçlar, komşuluk ilişkileri üzerine bilgilendirme yapılmıştır.

 

Vaiz Nafiz Bayrakcı, konuşmasında ?şüphesiz her bir fert,bir yönüyle diğer fertlere muhtaçtır. Kimi insanın malına, kimi insanın bilgisine ve kimi insanın aklına toplumun diğer bireyleri muhtaçtır? diyerek, toplumsal dayanışma ve bağlılık açısından yardımlaşma kavramının son derece önemli olduğunu vurgulamıştır.

 

Seminer sonunda ise yükümlülerin  soruları cevaplandırıldı. Yükümlüler bu tür programlarla faydalı bilgiler edindiklerini ve kendilerine değer verildiğini belirterek, Dinar Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeline bu tür programları düzenledikleri için teşekkür ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —