Erbakan Başkan Kasapı ziyaret etti

Erbakan Başkan Kasapı ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Afyonkarahisar'ın Çay İlçesine bağlı Karamık Karacaören Beldesini Ziyaret Etti.

Erbakan Çay ilçesine bağlı Karacaören Belde Belediye Başkanı Üzeyir Kasap’ı makamında ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Erbakaniçin, Karacaören meydanında halk bir araya geldi. Meydanda açılış konuşmasını Karacaören Belediye Başkanı Üzeyir Kasap yaptı.

 

Kasap konuşmasında; "31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde kasaba halkımın vermiş olduğu oylarla Yeniden Refah Partimizden Belediye Başkanı seçildim. Ahlaklı Belediyecilik anlayışıyla belediyemizin tüm birimleri göreve başlamadan denetlenerek gerekli raporlar düzenlendi. 

 

Seçilmiş olduğum günden bu güne üstlenmiş olduğum vazifemin bilinciyle hemen çalışmalarımıza başladık. Su pompamız ve 4 bin 500 metre kanalizasyon hattı yenilemesi başta olmak üzere birçok projemizi hayata geçirdik. Diğer projelerimizin çalışmaları devam etmektedir.

 Kasaba halkımızın bana emanet etmiş olduğu bu görevi, en iyi şekilde yerine getirebilmek için Merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve Genel Başkanımın açmış oldukları bu kutlu yolda milli görüş ahlakıyla birçok hizmete imzaya atmaya söz veriyorum. Sizlerinde desteğiyle Karacaöreni daha yaşanılabilir belde haline getirebilmek için çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

 

Karacaören meydanında halka hitap eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, "denk bütçe yapacaklarını ve ülkedeki israfı önleyeceklerini söyledi.

 

Üretim ve istihdama yatırım yapacaklarını anlatan Fatih Erbakan, 89-34 yıllarında olduğu gibi yeniden bolluk ve bereket dönemini başlatacaklarını dile getirdi.

 

Uzmanlarla birlikte Türkiye'nin 81 ilinde yüzlerce refah projesinin kitabının hazırlandığını belirten Erbakan, “İnşallah belediyelerimizin yaptığı bu hizmetlerin bereketiyle, milli görüş belediyeciliğinin bereketiyle aziz milletimizin, sizlerin feraseti ve desteğiyle teşkilatımızın gayreti ve özverisiyle yapılacak ilk genel seçimde Yeniden Refah olarak işbaşına geleceğiz, besmeleyi çekip, bu hizmetleri gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Konuşmaların sonunda Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’a beldeyi ziyaret anısına plaket takdim edildi.

 

Karacaören Belediye Başkanı Üzeyir Kasap, Çay İlçe Kurucu Başkanı Kadir Kiper ve Karacaören Belde Başkanı Mevlüt Eskiköy’e Genel Başkan Erbakan Plaket verdi.

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Salar Beldesine gitmek üzere Karacaören ’den ayrıldı. Kaynak Afyon Time



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.