Erenlerde pompalı silah dehşeti

Erenlerde pompalı silah  dehşeti

Dün Afyonkarahisar`da gece saat 02.50 sıralarında Erenler Mahallesi?nde 2001 doğumlu işsiz ve 28 suç kaydı mevcut olan U.K isimli şahıs ateşli silah ile sağ omuz kısmından hayati tehlike arz eder şekilde yaralandı.

Dün Afyonkarahisar`da  gece saat 02.50 sıralarında Erenler Mahallesi?nde 2001 doğumlu  işsiz ve 28 suç kaydı mevcut olan U.K isimli şahıs ateşli silah ile sağ omuz kısmından hayati tehlike arz eder şekilde yaralandı.
 
Yaralanan U.K hastaneye kaldırılmış ve halen tedavisine devam edilmekte. Konu ile ilgili emniyet güçleri tarafından, yapılan tahkikatta olayın şüphelisi olan 2002 doğumlu yine İşsiz, 4 adet suç kaydı mevcut olan S.B isimli şahıs olay yerinde kullandığı  bir adet otomatik av tüfeği ile yakalandı.
 
Yaşanan olayın ardından, olay yerinde yapılan incelemede üç adet dolu, bir adet boş kartuş, bulunarak muhafaza altına alındı.
 
Şahsın  yapılan sorgusunda bahse konu ikametinde arkadaşları olan 1998 doğumlu E.Y, 2000 doğumlu B.Y, 2001 doğumlu B.A isimli şahıslar ile birlikte alkol aldıkları esnasında, daha önceden aralarında husumet bulunan U.K, A.B, M.T ve O.U isimli şahıslar ile birlikte ikametine geldiklerini, U.K ile konuşma esnasında aralarında tartışma çıktığını, akabinde yumruklaştıklarını, U.K?nin elinde bıçak görmesi üzerine ikametinde bulunan tüfek ile şahsın ayaklarına ateş ettiğini, Şahsın eğilmesi ile saçmaların omzuna isabet etmesi sonucu yaralandığı bigisine ulaşıldı.
 
Olaya anık olarak dinlenen şahıslarda konuyu doğrulayarak  teyit etti, tanık olarak  alınan ifadelerin ardından şahıslar serbest bırakıldı, olayı gerçekleştiren S.B mahkemeye çıkarılmak üzere gözaltına alındı.
 
Şüpheli S.B  çıkarılmış olduğu mahkeme tarafından tutuklandı.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.