Tarih: 04.04.2021 16:32

Ergenekon Türkiye şampiyonu oldu

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Federasyonu`nun Antalya`da düzenlediği Türkiye birinciliği ve milli takım seçmelerinde Yalçın Fırat Ergenekon, +80 kiloda Türkiye şampiyonu oldu.

 

31 Mart ? 4 Nisan tarihleri arasında Antalya?da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitnes Şampiyonası, Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri yarışmalarına katılarak ilimizi en iyi şekilde temsil eden Yalçın Fırat Ergenekon, +80 kiloda Türkiye Şampiyonu olarak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

 

Şampiyonayla ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Federasyonu Afyonkarahisar İl Temsilcisi Suat Gökçimen, ?Antalya`nın Kemer ilçesinde yapılan Büyükler Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası, Avrupa Şampiyonası Seçme müsabakalarında sporcum Yalçın Fırat Ergenekon, +80 kilogramda Türkiye Şampiyonu olmuştur. Önümüzdeki aylarda İspanya`da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi temsil edecektir? ifadelerini kullandı.

 

Gökçimen zorlu geçen yarışma hakkında ise, ?+80 kilogramda çok iyi rakiplerimiz vardı. Çok iyi ve çok dolu bir siklette şampiyon olmak bizi ayrıca çok mutlu etti ve gururlandırdı? sözlerine yer verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —